Samengaan Judokwai en AV Weerbaarheid

5 juli 2022

Judokwai Aalten en AV weerbaarheid gaan samen verder

Vorig jaar augustus is het bestuur van Judokwai een samenwerking aangegaan met Adriaan Veldboom, die onder de naam AV weerbaarheid, een nieuwe dojo heeft geopend in Aalten. Beide organisaties willen het judo meer op de kaart zetten in de gemeente Aalten en samen bereik je meer.

Na een jaar van prettige samenwerking heeft het bestuur van Judokwai besloten om helemaal op te gaan in AV weerbaarheid.
Het afgelopen jaar is bijzonder goed bevallen, de leden hebben meerdere opties om te trainen, er wordt gewerkt in kleinere groepen waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden en ieder lid zich kan ontwikkelen.
Naast de reguliere lessen worden er ook diverse activiteiten georganiseerd zoals Japanse Dagen, een randori competitie en onlangs nog een superhelden jeugdkamp. 

Het bestuur van Judokwai heeft er het volste vertrouwen in dat Adriaan de judosport nog meer op de kaart zal zetten in de gemeente Aalten en zal al haar activiteiten onderbrengen bij AV weerbaarheid en Adriaan Veldboom zal het centrale aanspreekpunt zijn. 

Adriaan is te bereiken via info@avweerbaarheid.nl of 06-29817071.
Voor verdere informatie, zoals locatie en lestijden, verwijzen we u naar www.avweerbaarheid.nl